Nieuws

Jason Dourisseau nieuwe assistent-coach van Donar

Laatst geupdate: vrijdag 23 augustus 2024

Donar is enorm blij om te melden dat Jason Dourisseau, bij velen meer bekend als JD, terugkeert naar de club. Dit keer niet als speler, maar als assistent-coach. Jason was van 2009 tot 2020 een van de belangrijkste spelers van Donar en heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten in de geschiedenis van de club.

img_6955.jpg

Als speler was Jason een echte leider op en naast het veld. Met Donar won hij vijf keer het Nederlands kampioenschap en leidde hij het team naar verschillende beker- en supercupoverwinningen. Zijn harde werk, inzet en leiderschap maakten hem geliefd bij fans en teamgenoten. JD's invloed was zo groot dat Donar zijn rugnummer 8 met trots heeft 'retired' – een eer die slechts weinigen te beurt valt. Ook is er een tribune naar hem vernoemd.

Na zijn actieve basketbalcarrière heeft Jason zich ontwikkeld tot een mentor voor jonge mensen bij Noorderpoort, waar hij studenten begeleidt in hun persoonlijke en professionele groei. Met steun van Noorderpoort (waar hij parttime werkzaam blijft), kan Jason zich nu opnieuw verbinden aan Donar. De club is Noorderpoort bijzonder dankbaar voor de samenwerking en flexibiliteit die dit mogelijk maakt.

Jason kijkt uit naar zijn nieuwe rol: “Het voelt geweldig om weer terug te zijn. Donar is altijd als familie voor mij geweest, en ik ben klaar om als assistent-coach mijn ervaring te delen en bij te dragen aan het succes van het team.”

Technisch directeur Drago Pašalić is net zo enthousiast: “Jason kent de club door en door en brengt een schat aan ervaring mee. Zijn terugkeer in de rol van assistent-coach is een enorme aanwinst voor Donar en zal ons helpen om onze ambities voor het komende seizoen te realiseren.”

Met Jason Dourisseau terug bij de club en een complete selectie, is Donar klaar voor een nieuw succesvol hoofdstuk in de geschiedenis van de club.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren