Nieuws

Kaartverkoop Donar – Sigal Prishtina gaat van start

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Zaterdag 22 september om 20:00 uur speelt Donar in MartiniPlaza de return van de eerste Basketball Champions League voorronde tegen Sigal Prishtina uit Kosovo. Het is het derde jaar achtereen dat Donar zich probeert te kwalificeren voor de Basketball Champions League. Vorig seizoen was in de derde voorronde Movistar Estudiantes na overtime het eindstation. Ook dit jaar moeten de mannen van Erik Braal drie voorrondes overleven om in de Basketball Champions League aan te mogen treden. Te beginnen met het tweeluik tegen de nummer 2 van Kosovo, Sigal Prishtina.

Na een voorbereidingsperiode van drie weken speelt Donar op 20 september uit in Prishtina en twee dagen later op 22 september thuis in MartiniPlaza. Kaarten voor deze thuiswedstrijd zijn vanaf vandaag te koop. De kaartverkoop start vanmiddag (17 augustus) om 13:00 uur. Kaarten bestelt u eenvoudig en snel via deze link.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren