Nieuws

Kaartverkoop supercup SPM Shoeters Den Bosch – Donar (zondag 4 oktober, 14.00 uur)

Laatst geupdate: maandag 14 augustus 2023

dblsupercup.jpg

Komende zondag (4 oktober 2015) speelt Donar haar eerste officiële wedstrijd van het seizoen. In deze wedstrijd zal het als bekerwinnaar de landskampioen SPM Shoeters Den Bosch treffen in de strijd om de Supercup. De wedstrijd in en tegen Den Bosch zal zondag 4 oktober starten om 14.00 uur i.v.m. de live uitzending door de NOS.

Voor Donar-supporters zijn 200 toegangskaarten beschikbaar voor de strijd om de Supercup 2015. Reguliere prijs is 14 euro en 7 euro voor jeugd tot en met 14 jaar.

Reserveren van kaarten verloopt via uitwedstrijden@svdonar.nl tot uiterlijk vrijdagmiddag 2 oktober om 18.00 uur. Vermeld in de e-mail duidelijk de naam, het aantal kaarten voor volwassenen en/of jeugd (t/m 14 jaar). De tickets zijn vervolgens op de wedstrijddag, zondag 4 oktober, vanaf 13.00 uur af te halen en af te rekenen in De Maaspoort. U hoeft nier perse lid te zijn van SV Donar om kaarten te reserveren.

BESTEL NU UW KAARTEN VOOR DE SUPERCUP

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren