Nieuws

Lance Jeter & Jason Dourisseau starters bij DBL ALL*STAR gala

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Ruim 1500 mensen hebben hun stem uitgebracht om te bepalen welke vijf spelers voor de DBL All Stars gaan starten tijdens het Ziggo Sport DBL All Star Gala. De DBL All Stars nemen het op zondag 28 februari in Leiden op tegen de Orange Lions. 

Donar spelers Lance Jeter en Jason Dourisseau zijn uitverkozen als starters tijdens het DBL All Star Gala op 28 februari a.s. in Leiden. 

Bij de centers had zich al snel een kopgroep van twee spelers afgescheiden van de rest. Met 448 stemmen kreeg Dejan Kravic van SPM Shoeters de voorkeur bij de supporters. Niemand, ook geen forward of een guard, kreeg meer stemmen dan de Bossche center. Met 378 stemmen eindigde Ross Bekkering als tweede. De center van Donar maakt nog kans om als bankspeler aan te kunnen treden.

De onbetwiste nummer één bij de forwards was Jason Dourisseau. De Groningse forward werd 383 keer genoemd. De strijd om de tweede plek was een stuk spannender. Daar ging het tussen Tyson Hinz van Landstede Basketbal en Stefan Wessels van SPM Shoeters. Met een voorsprong van 25 stemmen (326 om 301) ging de tweede startende forward plek naar Hinz.

Nog kleiner was het verschil tussen de nummer twee en drie bij de guards. Rogier Jansen van Zorg en Zekerheid Leiden bleef zijn ploeggenoot Cashmere Wright 18 stemmen voor (237 tegen 219). Lance Jeter was echter veruit de guard die de fans het liefst willen zien spelen. De spelverdeler van Donar incasseerde 314 stemmen.

Eind van de week worden de namen van de andere zeven spelers voor de DBL All Stars bekendgemaakt.

(bericht overgenomen van basketballeague.nl)

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren