Nieuws

Lance Jeter ook volgend seizoen bij Donar

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

De 27 jarige pointguard, die het afgelopen seizoen met zijn team de kampioenstitel haalde en werd uitverkozen tot MVP van de play-offs, stond hoog op de verlanglijst van Donar. Voorzitter Gert Kiel is dan ook erg blij dat Jeter ook dit seizoen weer te bewonderen zal zijn in de Martiniplaza. Kiel: "Jeter is een speler waar de mensen voor naar de Martiniplaza komen. Sterk, atletisch en een echte leider, dat heeft hij het afgelopen seizoen meer dan bewezen". Dat de liefde van twee kanten komt, bleek uit de plezierige en snel verlopen onderhandelingen. "Het is Lance erg goed bevallen in Groningen en hij wilde graag de kans aangrijpen om voor de tweede keer een kampioenstitel voor Groningen binnen te halen. Daarnaast wil hij, net als wij, graag een volgende stap maken in het Europese basketbal". 

Met de komst van Jeter zijn inmiddels 4 bekende spelers vastgelegd. Jason Dourisseau en Bas Veenstra hebben nog een doorlopend contract, terwijl forward Chase Fieler evenals Jeter zijn contract heeft verlengd. Donar is nog in gesprek met andere spelers; nieuws hierover zullen we publiceren wanneer de contracten zijn getekend. 

Lance Jeter zal ook het komende seizoen voor Donar uitkomen. De Amerikaanse spelverdeler tekende vandaag het contract. 

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren