Nieuws

Leonardo Hotel Groningen wordt ambassadeur van Donar

Laatst geupdate: dinsdag 30 januari 2024

Donar en Leonardo Hotels Groningen hebben hun langdurige samenwerking verder verstevigd. Het hotel, gelegen op een steenworp afstand van Martiniplaza, is al geruime tijd de gastheer voor Europese scheidsrechters van Donar. Om de samenwerking te bezegelen hebben Donar Basketbal en Leonardo Hotel Groningen een overeenkomst gesloten waarmee het hotel zich de komende drie seizoenen de trotse ambassadeur van Donar mag noemen.

don00116.jpg

Als ambassadeur van Donar neemt Leonardo Hotel Groningen een prominente plaats in op de LED-boarding langs het speelveld, waarmee het de supporters en spelers van Donar tijdens de wedstrijden zal verwelkomen. Daarnaast is het hotel ook een trotse sponsor van het Health Energizers! Kamp, een initiatief dat zich inzet voor een gezonde leefstijl en zicht richt op breedtesport.

"Met trots verwelkomen wij Leonardo Hotel Groningen in de Donar-familie", zegt Daan Löwik. "De langdurige samenwerking en het ambassadeurschap van het hotel benadrukken de sterke band tussen beide partijen. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking de komende seizoenen."

“Al jaren lang is Leonardo Hotel Groningen betrokken bij deze mooie club en samen hebben we vele hoogtepunten meegemaakt. Na het echec van afgelopen seizoen hebben wij er voor gekozen om een duidelijk signaal af te geven en ambassadeur van Donar te worden en samen de weg omhoog weer in te zetten!” aldus Bart Olinga van Leonardo Hotels.

Over Leonardo Hotel Groningen

Leonardo Hotel Groningen is een modern viersterrenhotel gelegen aan de rand van de bruisende stad Groningen. Het hotel biedt 105 comfortabele kamers en diverse faciliteiten zoals Chef’s! Food & Drinks, onze bruisende en eigenzinnige restaurant en bar, een fitnessruimte en twee comfortabele en lichte vergaderzalen. Onze gunstige ligging nabij Martiniplaza maakt het hotel de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke gasten als toeristen die Groningen willen verkennen.

Over ons restaurant, Chef’s Food & Drinks

Bij Chef’s! Food and Drinks krijg je letterlijk een kijkje in de keuken. Voor de unieke beleving geven échte chefs de gerechten een finishing touch aan tafel. Waarom? We vinden het belangrijk dat je kan zien dat we enkel hoogwaardige, verse ingrediënten gebruiken en deze ook kan proeven!

Heb je voor een wedstrijd van Donar meer zin in een burger en een biertje? Tuurlijk! Maar we branden het Chef's!-logo wel alsnog in je brioche broodje. Dat dan weer wel.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren