Nieuws

MartiniPlaza speellocatie NBB-Bekerfinale

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Na de overtuigende winst op Landstede Zwolle speelt Donar de NBB-Bekerfinale tegen de winnaar van de andere halve finale tussen New Heroes Den Bosch en Zorg & Zekerheid Leiden. Sowieso een mooi affiche dus!

De NBB heeft MartiniPlaza aangewezen als speellocatie van de finale op zondag 25 maart. De NBB is verantwoordelijk voor de organisatie, kaartverkoop, communicatie en het entertainment rond deze wedstrijd. Natuurlijk zullen wij de informatie van de NBB delen via onze eigen kanalen.

De enige Donar-fans die al verzekerd zijn van een mooie plek, zijn onze Gold Card houders. Want met een Gold Card heeft u gratis toegang tot een NBB-Bekerfinale als die in MartiniPlaza wordt gespeeld. Niet per se op uw Donar-stoel, maar u krijgt wel als eerste de gelegenheid om een mooie plek te reserveren. Houd uw mail in de gaten!

Alle andere fans (inclusief BBC-leden) zullen binnenkort worden geïnformeerd over de kaartverkoop voor deze mooie wedstrijd!

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren