Nieuws

Oefencampagne Donar begint op 21 augustus

Laatst geupdate: maandag 14 augustus 2023

pre-season-22-23-update-1024x1024-1692017820.png

Duitse, Engelse en Belgische teams zijn de tegenstanders van Donar in de voorbereiding op het komende seizoen.

Donar tipt off tegen de Bundesligist EWE Baskets Oldenburg op zondag 21 augustus. Op die Open Dag zal Donar zich aan het Groningse publiek presenteren.

Daarna volgen uitwedstrijden tegen Pro A teams Rasta Vechta en Eisbären Bremerhaven, waarna een double header in Leicester tegen de Riders zal worden afgewerkt. Daarna volgt een trip in België waar Mechelen en Antwerp Giants (gecoacht door Ivica Skelin) de opponenten zullen zijn.
We sluiten de oefencampagne af met een wedstrijd in Assen, waar we het op zullen nemen tegen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball.

Alle aanvangstijden zijn nog onder voorbehoud. Houd voor de definitieve tijden onze social media en deze site in de gaten.

De BNXT Domestic Round begint op 1 oktober met de uitwedstrijd tegen ZZ Leiden. Kijk voor het hele BNXT League programma op deze pagina.

Voor dat het BNXT League seizoen zal aftrappen zullen we nog aantreden in de BNXT League SuperCup. De speeldatum daarvan is afhankelijk van het Europese avontuur van Heroes Den Bosch en zullen we op een later moment communiceren. Ook de datum van de openbare eerste training zullen we op een later moment communiceren.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren