Nieuws

Regerend Landskampioen Donar is op zoek naar vrijwilligers

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Draag jij Donar een warm hart toe en wil jij iets betekenen voor de club? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Bij Donar zijn veel vrijwilligers actief bij allerlei activiteiten rond en tijdens de wedstrijden. Als onderdeel van de 'crew' van Donar ben je bij iedere thuiswedstrijd beschikbaar vanaf twee uur voor aanvang van de wedstrijd. De club verstrekt aan haar vrijwilligers een crew outfit, gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Donar en vier vrijkaarten per seizoen om iemand anders mee te nemen. Daarnaast worden er gezellige activiteiten georganiseerd, zoals de kerstborrel een spetterende afsluiting van het seizoen.

Donar verstrekt vrijwilligers het Europass Vrijwilligerscertificaat waarin staat vermeld welke ervaring je hebt opgedaan bij Donar . Het Europass Vrijwilligerscertificaat kan worden gebruikt bij de toelating tot een studie of bij een sollicitatiegesprek. Het certificaat is onafhankelijk en geldig in alle landen van de Europese Unie.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger wat voor Donar te betekenen of wil je nog wat meer informatie? Geef je interesse dan door via h.bijl@donar.nl

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren