Nieuws

Ross Bekkering beëindigt basketbal carrière

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Center Ross Bekkering zal niet terugkeren bij Donar. De 28 jarige speler zal stoppen met professioneel basketbal en zich gaan richten op zijn maatschappelijke carrière. 

Bekkering (28) was één van de steunpilaren van het kampioensteam van het afgelopen seizoen. De 2.03m lange Canadese Nederlander stond hoog op het verlanglijstje van de club voor het komende seizoen en had een aanbieding van Donar ontvangen. Donar voorzitter Gert Kiel: "We hebben Ross een goede aanbieding gedaan, maar helaas voor ons heeft hij de beslissing genomen om te kiezen voor zijn gezin in Canada en daar een maatschappelijke carrière op te bouwen. Hoe jammer het ook is voor ons, we respecteren zijn beslissing en danken hem voor alles wat hij heeft betekend voor Donar en wensen hem en zijn gezin het allerbeste toe. We hebben enorm veel waardering voor de basketballer Ross Bekkering, maar ook zeker voor de mens Ross Bekkering. Zijn positieve en constructieve opstelling waren enorm belangrijk voor het team, hij zal niet vergeten worden in Groningen en Nederland". 

Donar zal nu op zoek gaan naar een vervanger voor de positie van Bekkering. 

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren