Nieuws

Sfeervol en goedbezocht afscheid van het seizoen

Laatst geupdate: maandag 27 mei 2024

Mooie woorden en emotionele momenten bij het afscheid van het Donar-team van afgelopen seizoen

whatsapp-image-2024-05-26-at-21.21.22.jpeg

Een drukke Topsportlounge van Martiniplaza was de plaats van handeling voor het laatste moment waarop de fans hun helden een fijne vakantie konden wensen.

De tip-off was voor GM Stefan Mladenovic. Hij bedankt allereerst teammanager Hans Besselink. Hans heeft 16 seizoenen lief en leed van heel veel Donar spelers meegemaakt en neemt nu afscheid van deze taak. Hans was bijkans verlegen onder de ovatie en de bloemen die hem werden overhandigd.

Speciale woorden van dank waren er ook voor alle vrijwilligers, alle fans en team&staff.

Daarna nam speaker Martin Kuizenga het woord en haalde de spelers en coaches twee aan twee naar voren. Waar spelers nog wel eens wat weinig spraakzaam kunnen zijn, was daar bij dit team weinig van te merken. Veel spelers benadrukten hoe fantastisch ze zijn geholpen door de medische staf tijdens perioden van blessures - en die waren er voldoende.

Zonder uitzondering waren de spelers zeer lovend over het publiek in Martiniplaza; de enorme support vanuit de fans werd "uniek" genoemd.

Voorzitter van de RvC Rob Schuur nam het woord om een woord van dank uit te spreken aan de aandeelhouders van Donar Groningen BV, die samen gezorgd hebben dat er dit seizoen überhaupt gespeeld kon worden. Alex Pelster en Jakob Klompien hebben daarbovenop maandenlang al hun energie in de nieuwe organisatie gestoken en zij werden dan ook speciaal bedankt.

Daarna was er nog wat tijd voor die supporters om en praatje te maken met hun helden van het voorbije seizoen en van die gelegenheid werd uitgebreid gebruik gemaakt. Er werden bloemen, drop en kaartjes overhandigd aan spelers, handtekeningen uitgedeeld aan de fans en heel veel foto's gemaakt. Het vermoeden bestaat dat veel gesprekken eindigden met "tot Donar!"...

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren