Nieuws

Start kaartverkoop Supercup en Tartu Rock

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Vanaf heden is het voor seizoenkaarthouders mogelijk om kaarten te kopen voor de kwalificatiewedstrijd Champions League tegen Tartu Rock (dinsdag 27 september 19:30 uur MartiniPlaza) en de Supercup wedstrijd tegen Shooters Den Bosch (zaterdag 1 oktober 19:30 uur MartiniPlaza).

De kaartverkoop voor beide wedstrijden is vandaag (8 september 2016) gestart. Voor beide wedstrijden geldt een ander verkoopschema. De verkoopschema's zijn als volgt:

  • Supercup: Donar vs. Shooters Den Bosch
    – Seizoenkaarthouders voorverkoop tot en met 16 september 15.00 uur
    – Start losse verkoop 16 september om 16.00 uur

Voor de Supercup kunt u als seizoenkaarthouder/BBC-lid tot en met 13 september 15.00 uur kaarten kopen met korting (€10,-). Hierna is het niet meer mogelijk om kaarten met korting aan te schaffen en zal de vrije verkoop start (kaarten €12,50). Kaarten schaft u aan via de link die u per e-mail heeft ontvangen.

Aangezien de middenhal van MartiniPlaza op 1 oktober niet beschikbaar is, wordt deze wedstrijd gespeeld in de EXPO-hal.Door het uitwijken naar de EXPO-hal zal er een beperkte capaciteit zijn. Ook zal er geen geplaceerde kaartverkoop plaatsvinden. I.v.m. de beperkte capaciteit, (+/- 2.000 stoelen) zullen wij eerst seizoenkaarthouders en businessclubleden in de gelegenheid stellen om kaarten te kopen. 

Mochten er na de kaartverkoopperiode (t/m 16 september 15:00 uur) aan seizoenkaarthouders en businessclubleden nog kaarten beschikbaar zijn, dan zullen deze in de vrije verkoop gaan.

  • Champions League kwalificatie: Donar vs. Tartu Rock
    – Seizoenkaarthouder recht op eigen plek tot en met 13 september 15.00 uur
    – Start losse verkoop 14 september om 16.00 uur

Voor de eerste kwalificatieronde in de Champions League tegen Tartu Rock kunt u als seizoenkaarthouder tot en met 16 september 15.00 uur uw eigen plek terug kopen. Hierna start de vrije verkoop. Uw eigen plek schaft u aan via de link die u per e-mail heeft ontvangen.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren