Nieuws

Stefan Mladenovic nieuwe General Manager Donar

Laatst geupdate: dinsdag 19 maart 2024

De aandeelhouders van Donar BV hebben ingestemd met de voordracht van de Raad van Commissarissen om Stefan Mladenovic per 1 april 2024 aan te stellen tot General Manager. Stefan is daarmee de opvolger van Jakob Klompien, die tot het einde van dit seizoen beschikbaar blijft om Stefan in te werken.

don03553.jpg

Stefan Mladenovic (33) groeide op in Groningen en doorliep de jeugdopleiding van Donar. Als professioneel basketballer speelde hij tussen 2007 en 2019 drie periodes bij Donar en bij een aantal andere clubs in Nederland en Noord-Macedonië.

Stefan studeerde Commerciële Economie en Sport Marketing & Management aan de Hogeschool van Rotterdam. Hij is voorzitter van de Stargo Basketball Foundation (jeugd basketball-kampen) en eigenaar van Mfutila Koffie dat via direct trading koffiebonen exporteert uit Angola. Hij zet deze functies op een heel laag pitje om full time aan de slag te kunnen bij Donar.

Voorzitter van de RvC Rob Schuur: ‘Wij zochten iemand die clubliefde combineert met ondernemerschap. In Stefan denken wij zo iemand gevonden te hebben. Ook is het fijn dat Stefan de taal van de nieuwe generaties spreekt en begrijpt.’

Stefan Mladenovic: ‘Ik ben heel blij met de kans om mij verder te ontwikkelen als manager van een professionele basketbal organisatie. Donar zit in mijn bloed en het voelt heel speciaal om het nieuwe Donar te kunnen helpen om weer succesvol te worden. Ik zie uit naar de samenwerking met iedereen in en rond de Donar-familie.’

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren