Nieuws

Technisch Expert Jansen ook komend seizoen Partner Donar

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Technisch Expert Jansen uit Uithuizen is ook komend seizoen Partner van Donar.
De huidige overeenkomst is verlengd met een periode van één jaar met de mogelijkheid om de samenwerking na dit seizoen met weer 1 jaar te verlengen.

Met het partnership blijft Technisch Expert Jansen zichtbaar als sponsor met o.a. een vloersticker in de middencirkel. Daarnaast zal op elke toegangskaart Technisch Expert Jansen zichtbaar zijn als ticketsponsor. Als club zijn we trots op deze jarenlange samenwerking met Technisch Expert Jansen!

Technisch Expert Jansen is een middel groot installatiebedrijf uit Uithuizen dat zich veelvuldig bezighoudt met duurzame energie zoals zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, service en onderhoud van installaties en cv ketels, het leveren en plaatsen van cv ketels en installatiewerken voor particulieren, aannemers, bedrijven en woningstichtingen. Reeds diverse woningen zijn energie nul gemaakt door het installatiebedrijf. Alle dagen staan er 60 specialisten voor u klaar om u te helpen met al uw installatieklussen van groot tot klein. Het bedrijf bestaat al vanaf 1945 en groeit nog steeds.

Maak verder kennis met Technisch Expert Jansen via http://www.technischcentrumjansen.nl/

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren