Nieuws

Vacature Scout Donar (M/V)

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar heeft een groep enthousiaste en gedreven scouts die de statistieken bij elke wedstrijd bijhouden. Als aanvulling op dit team, vanaf het volgende seizoen, zijn wij alvast op zoek naar een nieuwe scout (m/v).

Als scout van Donar houd je gedurende alle uit- en thuiswedstrijden alles bij wat er gebeurt op het veld. Je doet dit samen met een collegascout. De statistieken maak je in eerste instantie voor de coach, zodat hij de wedstrijd kan analyseren. Daarnaast worden de statistieken ook dankbaar gebruikt door bijvoorbeeld de pers

Een belangrijke eigenschap van een scout is dat je kennis hebt van het basketbalspelletje. Je moet je gedurende een wedstrijd goed kunnen focussen op het maken van statistieken en je niet laten afleiden door gebeurtenissen buiten het veld. Je werkt met een speciaal computerprogramma, dus enige kennis van computers is een vereiste. Tot slot moet je flexibel zijn, want je gaat ook mee naar uitwedstrijden en dit kost meer tijd dan een thuiswedstrijd.

De belangrijkste eisen die wij stellen aan jou als scout:
– flexibel inzetbaar
– uitgebreide kennis hebben van basketbal
– computer kennis
– collegialiteit
– geconcentreerd kunnen werken
– ongeveer de helft van de wedstrijden beschikbaar zijn (zowel uit- als thuiswedstrijden)

Heb je interesse voor deze vacature? Stuur dan jouw gegevens en motivatie vóór 1 augustus naar myriam.bijstra@live.nl

Heb je geen directe belangstelling voor de vacature van scout, maar lijkt je het wel leuk om als vrijwilliger iets voor Donar te kunnen doen? Geef je interesse dan door via h.bijl@donar.nl

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren