Nieuws

Vacature: stagiair communicatie

Laatst geupdate: maandag 14 augustus 2023

logo-donar.svg

Donar is een professionele basketbalclub met een rijke en succesvolle geschiedenis. In het jaar 1982 werd voor de eerste keer het kampioenschap van Nederland gevierd. In 2014 werd voor de vierde keer het kampioenschap gepakt en voor de eerste keer de dubbel. In 2015 won Donar de Supercup en de Beker.

Donar speelt de thuiswedstrijden in MartiniPlaza in Groningen en trekt van alle zaalsporten in Nederland de hoogste toeschouwersaantallen, gemiddeld 3000 per thuiswedstrijd. Binnen de sport in Noord-Nederland neemt Donar een belangrijke positie in.

STAGE LOPEN BIJ EEN TOPSPORTORGANISATIE? CHECK ONZE VACATURE!

Donar bestaat uit drie verschillende entiteiten: een stichting voor het uitoefenen van professioneel basketbal, een stichting voor de basketball businessclub en een vereniging. Voor deze drie eenheden is één bestuur en één managementbureau verantwoordelijk: alle uitvoerende taken worden gecoördineerd en uitgevoerd door het bestuur en door de medewerkers van het managementbureau, daarbij bijgestaan door diverse commissies en een grote groep van ongeveer 80 vrijwilligers. Het managementbureau bestaat momenteel uit een medewerker commerciële zaken en een medewerker wedstrijdzaken.

Ben jij een HBO Communicatiestudent en zoek je een veelzijdige en uitdagende communicatiestage? Wil jij je inzetten om onze website, nieuwsbrieven en social media up to date te houden? Heb jij online ervaring en kun je overweg met relevante sociale netwerken? Dan bieden wij je een leuke stage.  Voor ons managementbureau zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiaire communicatie voor de periode van minimaal 6 maanden. Wij bieden een fulltime stage met afwisselende werkzaamheden in een topsportorganisatie. Je krijgt de kans om verschillende werkzaamheden van het managementbureau mee te maken.  Je schrijft en redigeert teksten voor verschillende communicatiemiddelen, verstuurt nieuwsbrieven en monitort respons,  je denkt mee over social media content. Je bent onderdeel van de communicatie commissie en zal verantwoordelijk zijn voor de communicatie richting en met de fans.

Stuur dan jouw motivatie en CV naar h.bijl@donar.nl.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren