Nieuws

Vier (wedstrijden) op een Rij!

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

De Decembermaand is in aantocht en dat betekent 4  belangrijke wedstrijden op rij in MartiniPlaza. De Derby van het Noorden tegen Aris Leeuwarden, de topper tegen New Heroes Den Bosch, de must-win wedstrijd tegen Antwerp Giants voor overwintering in Europa en de wedstrijd tegen koploper ZZ Leiden! En dat allemaal in maar 10 dagen tijd.

De decembermaand is voor iedereen al duur genoeg, daarom hebben we een speciale aanbieding om deze 4 fantastische wedstrijden te komen aanschouwen. Bestelt u via info@donar.nl kaarten voor deze 4 wedstrijden dan betaalt u slecht €50,- (i.p.v. €54,50). Daarnaast krijgt u de 'vier op 'n Rij' reiseditie van ons cadeau!
Jeugd t/m 17 jaar betaalt €25,- (i.p.v. €29,50).

Bestel snel via info@donar.nl. De kaarten en de reiseditie van 'Vier op 'n Rij' kunt u afhalen en betalen aan de kassa van Donar vanaf een uur voorafgaand aan de wedstrijd tegen Aris Leeuwarden op 30 november.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren