Nieuws

Wat een seizoen!

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Een seizoen dat eindigt met een huldiging op de Grote Markt is sowieso een geweldig seizoen. Maar een seizoen met als prijzen de Supercup, de NBB-Beker en het Kampioenschap is een seizoen dat nog nooit vertoond is in onze toch al lange geschiedenis. Tel daarbij ook nog eens het overwinteren in Europa en je kunt niet anders dan ontzettend trots en tevreden zijn. Als spelers, als coaches, als fans, medewerkers of sponsoren  van Donar: #together we made it happen!

Het was een seizoen waar alle puzzelstukjes bij elkaar pasten en in elkaar vielen. Ook in Europa hebben we laten zien dat je met een bescheiden budget,  maar met een hecht team ver kunt komen. Dat maakte vooral het verschil dit jaar. Alle lof voor de coaches, spelers en staf !! 

Gesteund door een geweldig publiek van gemiddeld 3217 toeschouwers werd Martini Plaza een bijna onneembaar bolwerk. Elk avondje Donar werd omlijst door entertainment van de bovenste plank en een oude traditie werd weer in ere hersteld:  de sprong van Thunder vanuit het dak van MartiniPlaza.

Een groot compliment en waardering verdienen ook het managementbureau en de ruim tachtig vrijwilligers. Tot in de perfectie werden de wedstrijden geregeld. Zelfs de FIBA had veel lovende woorden voor de organisatie van ons Donar (en dat is een zeer kritische en veeleisende partner kan ik u verzekeren).  Hulde !!

De komende weken staan in het teken van het vaststellen van de begroting voor het volgende seizoen en nieuws over het behouden en aantrekken van spelers. En dat nieuws komt wellicht sneller dan u denkt…

De introductie van de Goldcard is een groot succes en we hebben al ruim 1400 seizoenkaarten verkocht. Onze ambities zijn en blijven hoog. We gaan ons inschrijven voor de Basketball Champions League van FIBA. Daarnaast gaan we de samenwerking met de Groninger basketbalclubs versterken en investeren we in het opzetten van een U18 en een U24 team op het hoogste niveau.

Als bestuur gaan we u maandelijks op de hoogte brengen van zaken die binnen Donar spelen. Maar voor nu wensen wij de vroege en latere vakantiegangers een zonnige en ontspannen vakantie toe en we zien u graag terug in het nieuwe seizoen.

Namens bestuur en management van Donar,

Jannes Stokroos
Voorzitter

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren