Nieuws

Donar kent geen problemen in Katwijk

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar kende geen problemen in Katwijk bij de bekerwedstrijd tegen Solar-Systemen Grasshoppers.

De start was wat stroef, of misschien is het beter om te melden dat Grasshoppers zich goed weerde tegen de gasten uit Groningen. De Katwijkers hadden wat oude bekenden in de gelederen, namelijk Jos van der Laan, Bas Rozendaal en Kasper Averink. Daarmee zijn ook de meest opvallende spelers van de thuisploeg genoemd. Bij Donar ontbraken uit voorzorg Shane Hammink en Jobi Wall.

Toch kwamen de gasten al vrij snel in de wedstrijd op voorsprong en bouwden die gaandeweg gestaag uit. Er waren van beide kanten mooie acties te zien, zodat het ruimschoots opgekomen publiek (ca 300) kon genieten van een aantrekkelijke partij.

Meest opvallende spelers aan Donar zijde waren Tim Hoeve en Rienk Mast, die wel raad wisten met de hen toebedeelde speeltijd. Vooral Rienk scoorde er vrolijk op los en eindigde boven de 30 punten (er zijn helaas geen stats beschikbaar van deze wedstrijd).

Donar gaat dus door naar de kwartfinales die in januari worden gespeeld. Maar eerst is er de competitiewedstrijd tegen Feyenoord, aanstaande zaterdag in het Topsportcentrum Rotterdam.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren