Nieuws

Donar lanceert Donar Energie

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar lanceert Donar Energie: een energieproduct voor haar supporters samen met Eneco. Met dit scherpe energiecontract profiteren supporters mee van lokale duurzame energie uit Groningen en krijgen zij een voucher die besteed kan worden in de Donar Fanshop. Het aanbod komt ook de club ten goede, voor elke nieuwe klant geeft Eneco een mooie bijdrage aan Donar. Dus; Een stapje zetten in duurzaam, je club steunen en goed voor je eigen portemonnee. Dat is makkelijk scoren!

Bij Donar staat naast duurzaamheid het versterken van de band met supporters hoog in het vaandel. Donar Energie powered by Eneco komt aan beide tegemoet. Supporters kunnen immers meeprofiteren van groene energie uit Groningen. Particulieren krijgen, afhankelijk van het energiecontract, 1 of 2 stukjes Zon gratis. De waarde hiervan loopt op tot €150,-. Zakelijke relaties van Donar kunnen naast de stukjes Zon ook Windenergie oet Grunn afnemen dat wordt geproduceerd door een windpark in Delfzijl.
Voor supporters van Donar – particulier of zakelijk – gaat de vlag dubbel op: naast het scherpe energiecontract krijgt men een voucher die besteed kan worden in de Donar fan shop. Deze shop, die in januari officieel geopend wordt, biedt een hele lijn Donar producten, van kleding tot accessoires en leuke gadgets. Tot aan de opening van de Donar fan shop zijn de vouchers online in te wisselen.
Het partnership tussen Donar en Eneco wordt donderdag 6 december tijdens de wedstrijd tegen Zwolle aangekondigd door Donar voorzitter Jannes Stokroos en CCO Hans Peters van Eneco. Gelijktijdig met dit nieuws wordt ook de prijswinnaar van de fotowedstrijd bekendgemaakt. Onder de noemer #waarkrijgjijenergievan hebben Donar fans foto’s kunnen insturen waarvan er drie door Donar speler Jason Dourissou zijn geselecteerd. De winnaar komt in aanmerking voor een boottocht voor 8 personen.
Donar Energie wordt online aangeboden via www.donar.nl/energy

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren