Nieuws

Donar naar halve finale NBB beker

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

New Heroes Den Bosch liet zich weer enigszins van de positieve kant zien na de afstraffing van afgelopen maandagavond, maar kon Donar nooit echt in grote problemen brengen. Het eerste kwart ging nog gelijk op, maar daarna wist New Heroes geleidelijk aan de voorsprong uit te bouwen. De maximale voorsprong was 20 punten en verder liet Donar het niet komen. Duidelijk was meteen al dat het niet echt een wedstrijd op het scherpst van de snede was.

Donar speelde niet met dezelfde intensiteit als afgelopen maandagavond en was ook veel slordiger, wat leidde tot 22 keer balverlies. Bij de tegenstander waren vooral nieuweling Vernon Taylor en Keshun Sherrill prima op dreef. Aan Donar zijde was het vooral Shane Hammink die de Bosschenaren een lastige avond bezorgde door diverse goede drives naar de basket te maken en telkens fraai wist te scoren.

De eerste drie kwarten gingen allemaal naar New Heroes, uiteindelijk wist Donar in het vierde kwart de schade te beperken en zelfs nipt te winnen.

Het doel is bereikt, Donar naar de halve finale, deze wedstrijd verder niet teveel waarde aan hechten.  Zowel het winnen van de NBB beker als het landskampioenschap is waar Donar nog steeds voor kan strijden. Zondagmiddag wacht alweer de volgende wedstrijd; uit in Leeuwarden tegen Aris.

De statistieken vind u hier: hier en een uitgebreid verslag valt later hier te lezen.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren