Nieuws

Een icoon neemt afscheid

Na zo’n veertig jaar betrokkenheid bij Donar neemt Martin de Vries afscheid. Niet dat hij niet meer geïnteresseerd zal zijn in het wel en wee van zijn kluppie, maar zijn actieve rol is uitgespeeld. Dat was zijn eigen persoonlijke keuze, net als het gegeven dat hij geen groots publiek afscheid wilde. Hij blijft immers gewoon trouw bezoeker van de wedstrijden!

In 1979 maakte het grote publiek voor het eerst kennis met dit net 19-jarige spichtige kereltje, dat vooral geen gekke dingen deed, maar wel gezegend was met spelinzicht en een goed schot. Zijn eerste twee seizoenen kon hij niet voorkomen dat Donar zwaar onderpresteerde, totdat in het jaar 81-82 alle puzzelstukjes pasten en hij een goede bijdrage kon leveren aan het eerste kampioenschap. Toen de club een jaar later ter ziele ging, zocht Martin z’n heil elders om er in 1986 als de kippen weer bij te zijn toen Donar uit de as herrees. In totaal acht jaar was hij voor Donar actief, steeds een grotere rol vervullend.

In latere jaren raakte hij mede door zijn kinderen betrokken bij het jeugdbasketbal en toen hij gevraagd werd bestuurslid technische zaken te worden zei hij Ja.

Vele jaren lang heeft hij daar ontelbare uren in gestoken en met veel succes. Donar’s beste jaren speelden zich af tijdens zijn bestuursperiode en dat is geen toeval. Makkelijk was het zeker niet altijd, maar ook vaak erg leuk, mooi en goed. Toch is het voor Martin nu tijd om de hectiek achter zich te laten en te ontspannen.

Donar kan Martin de Vries niet genoeg bedanken voor de jarenlange bijdragen die hij heeft geleverd, dus zeggen we gewoon: Bedankt Martin en tot Donar!

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Deel op social media

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren