Nieuws

John Meeks veelzijdige nieuwkomer bij Donar

Laatst geupdate: donderdag 31 augustus 2023

John Meeks werd geboren op 16 maart 1999 in Burlington, North Carolina. John is een 1.97 meter lange small forward, die werd opgeleid bij Bucknell Bison, waar hij nog een extra jaar bij de Charleston Cougars aan vast knoopte. Afgelopen jaar maakte hij de overstap naar Europa en speelde bij Kouvot in de hoogste Finse Korisliiga, waar hij 18,3 punten, 6,0 rebounds en 1,5 assists maakte.

john-meeks-2.jpg

John is een speler die buitengewoon atletisch is. Hij is zeer beweeglijk en snel, maakt gemakkelijk de drive naar de basket, maar kiest net zo eenvoudig voor de driepunter wanneer hij de ruimte krijgt.

Andrej Stimac omschrijft John als: “Zeer allround en veelzijdig, kan veel en is zeer fysiek. Hij zou bij Donar een mooie stap in zijn carrière kunnen maken.”

John Meeks is het met coach Stimac eens: “Ik ben dankbaar dat ik een onderdeel mag zijn van deze organisatie, het is een geweldige kans voor mij als speler en als persoon om hier aan de slag te gaan. Ik beschouw mezelf als een veelzijdige speler die altijd alles geeft op het veld”

John tekent een contract voor één seizoen.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren