Nieuws

Landstede weer te sterk voor Donar

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar kon geen vuist maken tegen een uitstekend spelend Landstede basketbal. Op een korte opleving na hadden de Zwollenaren het beste van het spel en zij gingen er dan ook met de punten vandoor: 56-78.

Donar verscheen met de beste intenties aan de start, maar moest toch al snel het initiatief aan de gasten laten. Waar de thuisploeg moest zoeken naar een gaatje, vlogen de driepunters er aan Zwolse zijde als rijpe appelen in.

Het publiek ging er desondanks eens goed voor zitten/staan na de rust, want het voelde dat er meer mogelijk was. En dat bleek ook na enige tijd, want langzaam kroop de thuisploeg dichterbij.

De Zwolse driepunter stokte en de rebound was vaker voor Donar, waardoor het verschil slonk tot onder de 10 punten. Alles was dus nog mogelijk in het slotbedrijf, maar de mannen van coach Braal konden niet doordrukken. Landstede hield zich knap staande en kon in de laatste paar minuten nog weglopen naar een flink verschil.

Kijk naar Donar TV voor de toelichting door Rienk Mast en coach Braal.

De statistieken en een uitgebreid verslag zijn eveneens beschikbaar.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren