Nieuws

Ongelijke strijd in MartiniPlaza

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Het was een ongelijke strijd tegen de Basketbal Academie Limburg. Vooraf was al duidelijk dat er voor de Weertenaren niet veel te halen zou zijn in MartiniPlaza, zeker gezien het ontbreken van Tony Washington.

Dat bij Donar de scherpte ontbrak was ook begrijpelijk gezien het wedstrijdprogramma en dus was de eerste helft een tikkeltje mat te noemen. In de tweede helft was er meer te genieten, zoals bijvoorbeeld een letterlijke run van de “oude” Teddy Gipson en dunks van Shane Hammink.

Maar het meest bijzondere aspect van de wedstrijd was zonder twijfel het optreden van Rienk Mast. Een sterke eerste helft werd gevolgd door een tweede waarin de jonge Groninger domweg niet kón missen. Driepunter met fake, centermoves, lastige balletjes, ze gingen er allemaal in en zo kwam zijn totaal op maar liefst 30 punten, 5 rebounds en 4 assists. Met 101-67 was de uitslag helder.

Het team gaat voorbereiden op de bekerwedstrijd tegen New Heroes, aanstaande maandagavond in MartiniPlaza.

Meer verslag lezen kan hier en statistieken zijn er ook.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren