Nieuws

Overweldigende respons op enquête programmaboekje

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Maar liefst een kleine 500 supporters hebben gereageerd op ons verzoek om hun mening kenbaar te maken over het programmaboekje. Een prachtig resultaat waar we natuurlijk erg blij mee zijn en wat ons tegelijk een grote verantwoordelijkheid geeft om de juiste besluiten te nemen voor de toekomst. Hartelijk dank voor uw nuttige bijdragen!

Wij hebben intussen de resultaten op een rijtje gezet en daaruit komt een duidelijk beeld naar voren: u bent blij met het boekje en de overgrote meerderheid leest het aandachtig (92,5%).

U heeft op dit moment in meerderheid een duidelijke voorkeur voor een papieren boekje (53,5% vs 13,5% uitsluitend digitaal) en u leest het vooral voorafgaand aan de wedstrijd.

De redenen waarom u het boekje neemt/koopt zijn ook al helder: Interviews, Roster en Pauzespel zijn in die volgorde veruit de belangrijkste.

Als het boekje dan eenmaal in de vingers hebt, bent u vooral geïnteresseerd in de tekstuele bijdragen: Uitgelicht, Interviews en Voorwoord mogen het meest op uw belangstelling rekenen.

Ook uw commentaar in de enquête hebben we met aandacht genoteerd. Zomaar een greep uit uw reacties:

  • “Digitaal afschaffen en boekje houden.”

  • “Gratis wifi bieden want je kan vervolgens niet online het programmaboekje lezen als je geen internetbundel hebt.”

  • “Het roster digitaal op de schermen laten zien tijdens de wedstrijd. De rest van het programmaboekje kan ik dan digitaal lezen maar het roster er graag bij tijdens de wedstrijd.”

  • “Speciale app ontwikkelen voor op de mobiele telefoon.”

  • “Papier is niet duurzaam.”

  • “Papieren versie is en blijft het beste!!!”

  • “Voor pauzespel stoelnummers gebruiken.”

Nu is het aan ons om besluiten te nemen over de toekomst van het boekje. We moeten daarbij niet alleen rekening houden met uw wensen, maar ook met de redactionele invulling die wij met al onze vrijwilligers daaraan kunnen geven, met de verkoopbaarheid van advertenties, met het milieuaspect (papier & print), het kunnen halen van deadlines, etc, etc.

U heeft ons in elk geval flink op weg geholpen met uw respons. We zullen op korte termijn berichten over de te nemen vervolgstappen.

Bij wijze van bedankje is onder de inzenders een bal met handtekeningen verloot. De prijswinnaar krijgt daarvan persoonlijk bericht.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren