Nieuws

“Publieksactie geweldige impuls voor redding Donar”

Laatst geupdate: woensdag 05 juli 2023

De door de SV Donar georganiseerde crowdfunding is een geweldige impuls voor iedereen die Donar een warm hart toedraagt om óók een bijdrage te gaan leveren aan het reddingsplan van de club. Dat is het signaal dat Jakob Klompien van de taskforce van alle kanten binnenkrijgt. Alle betrokkenen sleuren er aan om dit plan tot een succes te maken.

vlammenmartiniplazapubliek.jpg

De investeerdersgroep van Donar komt later deze week bij elkaar om de vorderingen te bespreken. Vanuit die groep is al een substantieel bedrag bijeen gebracht. “Ik kan nu geen exacte bedragen noemen, maar we hopen eind deze week een heel stuk richting het doel gevorderd te zijn”, aldus Jakob Klompien.

Ook de participatiegroep heeft intussen een groot bedrag aan toezeggingen binnen. Dit is de groep die op een nader uit te werken manier gaat deelnemen in Donar-nieuwe stijl. Deze constructie moet nog op een juridisch verantwoorde manier worden vormgegeven. Ook dit bedrag wijzigt continu, maar er kan worden gedacht aan een bedrag dat in de richting gaat van dat van de publieksactie.

Jakob Klompien is overweldigd door de massale steun die hij de afgelopen dagen heeft ervaren: “Ik was op een receptie en toen ik daar vandaan kwam, had ik 108 nieuwe berichten op mijn telefoon. Ik word gewoon echt overspoeld met reacties. Ik wil graag iedereen persoonlijk bedanken maar eerlijk gezegd lukt me dat op dit ogenblik gewoon even niet. Mijn excuses daarvoor! Ik probeer dat alsnog voor elkaar te krijgen.”

Het bedrag dat de crowdfunding bij elkaar heeft gebracht gaat op het moment van schrijven richting de 50.000 euro en groeit met het uur. De club is de SV en alle gulle gevers zeer dankbaar voor hun bijdragen en hoopt dat dit bedrag nog flink mag stijgen in de komende dagen.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren