Nieuws

Update vanuit de taskforce

sizepubliek3-28-05-2019.jpg

De afgelopen week is er door de taskforce hard gewerkt om contact te leggen met alle fans die zich hadden aangemeld om certificaathouder te worden. Alle fans die vragen hebben gesteld zijn persoonlijk gebeld en alle fans die direct aangegeven hadden geld te willen doneren hebben een brief met informatie ontvangen. Mocht u nog geen bericht hebben gehad, maar wilt u wel onderdeel van de groep certificaathouders zijn, dan vragen wij u om (nogmaals) contact op te nemen met Jakob Klompien: 06 – 511 71 292

Eerder was er gecommuniceerd dat er deze week een informeel persmoment zou zijn. Dat persmoment is verplaatst naar aanstaande dinsdag. Daarnaast zullen we aanstaande vrijdag nog een officieel persmoment organiseren.

De taskforce is nog hard aan het werk met de laatste loodjes, komende week zal er dus weer meer informatie naar buiten komen.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren